Island - opplevelser, utflukter og egen tid. 22. - 25. februar 2024( 4 hele dager)

Herlige Island

Sightseeing, spa og sosial helg i Reykjavik

Nordmenn, med Ingolf Arnarsson i spissen, er i følge Landnámabók de første til å bosette seg i sagaenes hjemland og på den vulkanske øya – Island. Dette skal ha vært i år 874 e. Kr. Nå kan det bli din tur til å få oppleve denne mystiske øya med den trolske naturen og som huser fjord, fjell, vulkaner, lavaørkener, isbreer og ikke minst – geotermiske kilder.

Når du blir med oss til sagaenes hjemland vil du oppleve det beste av hva Island har å by på av både velvære, mat, kultur og natur. Vi har lagt opp til en avslappende reise med fokus på nytelse og kulturpåfyll. Vi skal se de islandske perlene, de kommer på rad og rekke. Vi skal bade i varme kilder – på den nye Sky Lagoon. Vi skal oppleve Islands hovedstad – Reykjavik og nyte deilige islandske delikatesser.

Valgfri dag

På den valgfrie dagen kan du selv velge om du vil bli med på den populære islandske attraksjonen – Den gyldne sirkel, hvor vi besøker steder der deler av den populære HBO serien Game of Thrones ble spilt inn og rykende geysier. For de som ønsker noe annet på «fridagen», kan vi arrangere flere ulike utflukter som vandring, ridning i den nydelige islandske naturen eller grottebesøk.

Reisens høydepunkt

  • Sky Lagoon
  • Middag på stjernerestaurant
  • Sightseeing i Reykjavik
  • Egentid
  • Reykjavik by night med livemusikk

Informasjon

Handlekurv

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få et digitalt vinkurs GRATIS!

NYHETSBREV

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev aksepterer du også våre vilkår og betingelser som står i vår personvernerklæring.

Skroll til toppen