Om oss

I en årrekke har Einar arbeidet som leder innen reiselivsbedrifter, hotell, restaurant. Han har vært selvstendig næringsdrivende både som restauratør og reisearrangør.

Læretiden i kokk og servitørfaget tok han ved det anerkjente Hotell Continental i Oslo. Han er utdannet i administrasjon og ledelse ved Norsk Hotelhøgskole. I tillegg utdannet bedriftsøkonom fra BI.

Einar har også arbeidet som butikksjef i Vinmonopolet AS i 9 år. Han har siden 2014 jobbet som reisearrangør og daglig leder i firma Vin & Matglede Travel&Events.

Hvorfor velge oss

Fornuftige priser

Vi prøver ikke å gjøre oss rike på penger, men faktisk på minner.

Erfaring

Bak oss har vi flere års erfaring innen hotell, restaurant og reiseliv som sørger for en minnerik og fin tur til ditt ønskede reisemål.

Skreddersydde turer

Er dere et firma eller en gruppe og har noen spesielle ønsker, så er vi behjelpelig med å skreddersy en flott tur for dere.

Tilgjengelighet

Vi prøver alltid å være så tilgjengelig som mulig for våre kunder. Ikke nøl med å ta kontakt, selv utenfor våre åpningstider. Vi svarer så raskt vi kan!

Kontakt oss

«Ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål.» Ring når det passer. Svarer vi ikke på telefonen – legg igjen beskjed, så ringer vi tilbake så raskt vi kan.

  * (Stjernetegnet) - Betyr at det er et påkrevd felt å besvare.

  Handlekurv

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få et digitalt vinkurs GRATIS!

  NYHETSBREV

  Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev aksepterer du også våre vilkår og betingelser som står i vår personvernerklæring.

  Skroll til toppen