Opplevelser, utflukter og egentid i sagaens hjemland. 3 netter/4 dager

Herlige Sagaøya

Island har noe å by på, uansett hva du vil oppleve. Denne gang tar Jeanette dere med til en av hennes favorittbyer, Reykjavik. Til sagaens hjemland med herlig innslag av vulkansk natur og kultur. Bli med på guidet rusletur rundt i byen, middag på en av de beste restaurantene og finn roen i den varme kilden ved Sky Lagoon.

Informasjon om turen

Reisens høydepunkt

 • Sky Lagoon
 • Middag på stjernerestaurant
 • Sightseeing i Reykjavik
 • Egentid
 • Reykjavik by night med livemusikk

Sightseeing, spa og sosial helg i Reykjavik

Nordmenn, med Ingolf Arnarsson i spissen, er i følge Landnámabók de første til å bosette seg i sagaenes hjemland og på den vulkanske øya – Island. Dette skal ha vært i år 874 e. Kr. Nå kan det bli din tur til å få oppleve denne mystiske øya med den trolske naturen og som huser fjord, fjell, vulkaner, lavaørkener, isbreer og ikke minst – geotermiske kilder.

Når du blir med oss til sagaenes hjemland vil du oppleve det beste av hva Island har å by på av både velvære, mat, kultur og natur. Vi har lagt opp til en avslappende reise med fokus på nytelse og kulturpåfyll. Vi skal se de islandske perlene, de kommer på rad og rekke. Vi skal bade i varme kilder – på den nye Sky Lagoon. Vi skal oppleve Islands hovedstad – Reykjavik og nyte deilige islandske delikatesser.

Valgfri dag

På den valgfrie dagen kan du selv velge om du vil bli med på den populære islandske attraksjonen – Den gyldne sirkel, hvor vi besøker steder der deler av den populære HBO serien Game of Thrones ble spilt inn og rykende geysier. For de som ønsker noe annet på «fridagen», kan vi arrangere flere ulike utflukter som vandring, ridning i den nydelige islandske naturen eller grottebesøk.

Alt dette er inkludert

 • Flyvning tur/retur Oslo - Reykjavik (Keflavik)
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 1 felles middag med tasting meny
 • Transport og inngang til Sky Lagoon
 • Sightseeingtur i Reykjavik
 • Leder fra Vilja
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegaranti-fondet

Flytider

Avreise
Oslo, Gardermoen
22. feb.
 
Hjemreise
Reykjavik, Keflavik
25. feb.
 
 • Tips til sjåfører og servitører
 • Lokal hoteltax
 • Måltider og drikke som ikke inngår i programmet
 • Reiseforsikring privat.
 • taxi lokalt

Praktisk informasjon

Destinasjon:Island

Dato: 22. februar 2024

Antall dager:4

Pris fra:14 300 kr

 

Reykjavìk

Reykjavík har noe å by på, uansett hva du vil oppleve. Det er alltid en minneverdig opplevelse å besøke byen, uansett om du søker det pulserende underholdningslivet, de mange hyggelige utendørs svømmebasseng med jordvarmevann eller det stillferdige grønne og energiske landskapet rundt byen.

Varme kilder
Uansett om du vil svømme, ta et helbredende bad i „heitur pottur“ eller nyte badstu så anbefaler vi sterkt et eller flere besøk i de varme kildene, hvor du rekker du å slappe av og samle nye krefter. En svømmetur eller et et opphold i de varme bassengene er også en livsstil for mange islendinger og derfor en fin måte å treffe lokalbefolkningen på. Du kan f.eks. få et lynkurs i islandsk politikk, langtidsværutsikten eller gode tips for turister i det varme bassenget. Det finnes ingen bedre måte å få kontakt med byens puls.

Reykjavíks omegn er også ganske enestående og gir den eventyrlystne turist mange muligheter til aktiviteter. Det er mulig å oppleve laksefiske, midnattsgolf, seiling, klatring, breturer, rideturer og hvalekskursjoner i umiddelbar nærhet av Reykjavík. Og dette kan gjøres på en dagstur, slik at du når tilbake før middag.

I Reykjavík og byens nabokommuner bor det omtrent 200.000 innbyggere, og her finner du mange utmerkede butikker og designerboutiquer. Reykjavík er også kjent for å være en av Europas hotteste og mest energiske nattelivsbyer med aktiv musikkmiljø og berømt natteliv.

Reykjavíks energi viser seg også i byens kulturtilbud. I galleriene, museene og teatrene i Reykjavík finner du alt fra det mest avant-garde til det virkelig historiske, fremstilt på en energisk men samtidig sofistikert måte. Årlige festivaler, spesielle utstillinger og iscenesettelser, betyr at det står alltid noe på det kulturelle kalender og byens gjester kan alltid finne på noe å gjøre.

Påmelding

Sikre deg plass ved å betale depositum

Spørsmål

"Ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål."

  * (Stjernetegnet) - Betyr at det er et påkrevd felt å besvare.

  Overnatting

  Island, Reykjavik

  Vi bor på et hyggelig og sentralt hotell med kort vei til alle kjente severdigheter.

   

  Overnatting

  Reiseleder

  Jeanette Drageset Andersen

  Reisetyper: Aktiv ferie

  Jeanette elsker å kombinere ulike aktiviteter på sine reiser. På en reise med henne får du oppdage de ulike stedene på en litt annen måte og ikke som en vanlig turist.

  Portrettbilde av Jeanette Drageset Andersen

  Les mer om Jeanette Drageset Andersen

  Reiseleder
  Handlekurv

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få et digitalt vinkurs GRATIS!

  NYHETSBREV

  Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev aksepterer du også våre vilkår og betingelser som står i vår personvernerklæring.

  Skroll til toppen