Vakkert, vennlig og velsmakende på den franske riviera
7. - 11. mai 2024
5 dager / 4 netter

Vakre strender, historie og solfylt atmosfære i Antibes og Nice

Vakre Provence møter deg med fransk eleganse, vennlighet, de beste råvarer og de deiligste måltider. Her kan du vandre i kultur og historie sammen med Viljasjefen Charlotte Ehde-Eliassen. Vi svømmer, rusler, trener, shopper og nyter livet ved bassenget eller på en kafé. Sammen blir vi godt kjent i området mellom Nice, Antibes og Cannes, og bruker lokaltransport som en ekte fransk madame.

Antibe og Juan-les-Pins er to sammenvokste byer med vakre hvite strender mot det asurblå Middelhavet. Et perfekt reisemål for deg som liker sol, strand, natur og kultur.

Her nyter du parkene, hagene og ikke minst den vakre naturen i området. Juan-les-Pins byr på en god blanding av historie, kultur, naturskjønnhet og en avslappet, solfylt atmosfære.

Hotellet du bor på ligger et steinkast fra havet, og her møtes vi hver morgen til enkel strekk og gåtur langs stranden. Det er helt nydelig å starte dagen ved havet.

Vi besøker Antibes’ gamle sentrum, en sjarmerende gammel by med trange gater, butikker og restauranter – og den godt bevarte middelalderske bymuren. Vi tar turen til den store parfymefabrikken i Eze, og blir tatt igjennom parfymens velduftende historie. Det blir også tid til å vandre i gamlebyen i Nice, gjennom markedene, gatene og blant de hyggelige kaféene. Vi skal selvsagt også innom en av de eldste vinbutikkene i området.

Provence er kjent for sin deilige mat og vin. På reisen smaker vi oss igjennom lokale spesialiteter som ratatouille, bouillabaisse, og tapenade. Våre middager nyter vi både i Antibes, Nice og Cannes. Dette er en reise der vi sammen bestemmer dagene og aktivitetene, vi reiser og handler, spiser og drikker, akkurat slik det passer oss på en reise til Sør-Frankrike.

Informasjon om turen

Reisens høydepunkt

 • Den beste maten med det ypperste av drikke
 • Besøk ved parfymefabrikken i Eze
 • Besøk i en av de eldste vinbutikkene i Nice
 • Markedet i Antibes med drømmenes råvarer
 • Vandring på promenaden i Nice og den spesielle gamlebyen
 • Ferjetur fra Cannes til de historiske Lerins-øyene med klosterbesøk

 

Hotel Ambassadeur Antibes Juan-les-Pins er et moderne og elegant hotell, kun et steinkast fra stranden i Juan-les-Pins. Store fine hotellrom, herlig frokost, utvendig og innvendig basseng, solstoler og alt klart til å nye livet langs Den franske riviera.

Treningsssenter, gratis wifi og veldig servicevennlig personale.

Romstype: Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg.
Romsbeskrivelse: Store fine rom med to senger.

Alt dette er inkludert

 • Flyvning tur/retur Oslo - Reykjavik (Keflavik)
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 1 felles middag med tasting meny
 • Transport og inngang til Sky Lagoon
 • Sightseeingtur i Reykjavik
 • Leder fra Vilja
 • 1 plantet tre i Viljaskogen
 • Reisen er omfattet av Reisegaranti-fondet

Flytider

Avreise
Oslo, Gardermoen
22. feb.
 
Hjemreise
Reykjavik, Keflavik
25. feb.
 
 • Tips til sjåfører og servitører
 • Lokal hoteltax
 • Måltider og drikke som ikke inngår i programmet
 • Reiseforsikring privat.
 • taxi lokalt

Praktisk informasjon

Destinasjon:Island

Dato: 22. februar 2024

Antall dager:4

Pris fra:14 300 kr

 

Reykjavìk

Reykjavík har noe å by på, uansett hva du vil oppleve. Det er alltid en minneverdig opplevelse å besøke byen, uansett om du søker det pulserende underholdningslivet, de mange hyggelige utendørs svømmebasseng med jordvarmevann eller det stillferdige grønne og energiske landskapet rundt byen.

Varme kilder
Uansett om du vil svømme, ta et helbredende bad i „heitur pottur“ eller nyte badstu så anbefaler vi sterkt et eller flere besøk i de varme kildene, hvor du rekker du å slappe av og samle nye krefter. En svømmetur eller et et opphold i de varme bassengene er også en livsstil for mange islendinger og derfor en fin måte å treffe lokalbefolkningen på. Du kan f.eks. få et lynkurs i islandsk politikk, langtidsværutsikten eller gode tips for turister i det varme bassenget. Det finnes ingen bedre måte å få kontakt med byens puls.

Reykjavíks omegn er også ganske enestående og gir den eventyrlystne turist mange muligheter til aktiviteter. Det er mulig å oppleve laksefiske, midnattsgolf, seiling, klatring, breturer, rideturer og hvalekskursjoner i umiddelbar nærhet av Reykjavík. Og dette kan gjøres på en dagstur, slik at du når tilbake før middag.

I Reykjavík og byens nabokommuner bor det omtrent 200.000 innbyggere, og her finner du mange utmerkede butikker og designerboutiquer. Reykjavík er også kjent for å være en av Europas hotteste og mest energiske nattelivsbyer med aktiv musikkmiljø og berømt natteliv.

Reykjavíks energi viser seg også i byens kulturtilbud. I galleriene, museene og teatrene i Reykjavík finner du alt fra det mest avant-garde til det virkelig historiske, fremstilt på en energisk men samtidig sofistikert måte. Årlige festivaler, spesielle utstillinger og iscenesettelser, betyr at det står alltid noe på det kulturelle kalender og byens gjester kan alltid finne på noe å gjøre.

Påmelding

Sikre deg plass ved å betale depositum

Spørsmål

"Ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål."

  * (Stjernetegnet) - Betyr at det er et påkrevd felt å besvare.

  Overnatting

  Island, Reykjavik

  Vi bor på et hyggelig og sentralt hotell med kort vei til alle kjente severdigheter.

   

  Overnatting

  Reiseleder

  Jeanette Drageset Andersen

  Reisetyper: Aktiv ferie

  Jeanette elsker å kombinere ulike aktiviteter på sine reiser. På en reise med henne får du oppdage de ulike stedene på en litt annen måte og ikke som en vanlig turist.

  Portrettbilde av Jeanette Drageset Andersen

  Les mer om Jeanette Drageset Andersen

  Reiseleder
  Handlekurv

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få et digitalt vinkurs GRATIS!

  NYHETSBREV

  Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev aksepterer du også våre vilkår og betingelser som står i vår personvernerklæring.

  Skroll til toppen