Rioja, San Sebastian og Bilbao.
4 dager/ 3 netter
Baskerland: Rioja - San Sebastian - Bilbao
Varighet
4 dager / 3 netter
Påmeldingsfrist
Etter avtale med kunde!
Pris
Informasjon om turen
Priser pr. person.
Etter avtale med kunde.
Dobbeltrom uten fly:
Kr. ----
Dobbeltrom med fly:
Kr. ----
Enkeltromstillegg:
Kr ----
Prisen er beregnet på min. 10 deltakere.
Det tas også forbehold ved endringer i programmet, dersom man må endre vinhus/restauranter ved uforutsette hendelser.
Kontaktperson: Einar William Zakariassen
E-post:
Telefon:
(+47) 91157318
Alt dette er inkludert
- Fly t/r Norge - Bilbao med Lufthansa.
- All transport i Spania
- 2 netter på Hotel Silken Villa de Laguardia ****
- 1 natt på Hotel Catalonia Donosti **** i San Sebastian
- 3 gode frokoster
- 2 lunsjer. ( 1 vingårdslunsj i Rioja og 7 retters Pintxos lunsj i San Sebastian
- 1 velkomstmiddag i Laguardia
- 1 avslutnings-middag i San Sebastian
- I guidet tur i San Sebastian( ca 3 t.)
- 3 vingårdsbesøk med omvisning, inkl. vinsmaking. ( Antall vingårdsbesøk avtales etter kundens ønske)
- Guidet tur i Bilbao med buss og til fots. (1,5 - 2 t.)/ Alt. Guggenheim- museet
- Reiseleder. Etter avtale.
Prisen inkluderer ikke
- Tips til sjåfører, guider og servitører
- Måltider som ikke inngår i programmet
- Vin/drikke som ikke inngår i følge program.
- Evnt. lokal hotelskatt.
- Egen transport med taxi, buss
Bilde av reiseleder
Navn på reiseleder
Litt om reiseleder
Reiseprogram
Dag 1
DAG 1: Avreise fra og til
Avreise fra Gardermoen kl —- med —- via München. Lander i Bilbao kl. —-
Etter ankomst transfer med buss til Rioja. Vi stopper underveis og besøker et anerkjent vinhus for omvisning og vinsmaking.
Vi fortsetter til byen Laguardia og til Hotel Silken Villa Laguardia eller tilsvarende.
Hotellet er et godt 4 stjernes hotell og ligger meget sentralt til i denne koselige byen.
Gruppen sjekker inn på hotellet etter ankomst.
Det er reservert bord for velkomstmiddag kl. 20:30.
Dette er en hyggelig familierestaurant som ble etablert i 1877. Deres spesialitet er lam, i tillegg til mye annen spennende tradisjonsrik mat i Nord-Spania.
Måltider: M
Dag 2
DAG 2: Ankomst
Frokost.
Kl 10:00 Transport til dagens første vinhus. Nemlig anerkjente Marques di Riscal.
Det hele startet i 1858 og er i dag en en arkitektonisk perle. Hjertet av vinhuset er Plaza del Reloj, med soluret, punktet hvor fra du kan ta inn hele historien gjennom bygningene rundt deg. De røde dørene og vinduene rundt torget, så karakteristiske for denne bodegaen og inviterer deg til å oppdage mysteriene og hemmelighetene der inne. Vi får en guidet omvisning.
12:30 Forsetter vi til neste vinhus for vinsmaking og lunsj.
Seks generasjoner vinbønder. Denne familietradisjonen er de som driver Bodegaen i hjertet av Rioja Alavesa.
Ved foten av Sierra Cantabria og omgitt av 130 hektar med vinmarker, svarer vingården på en filosofi som grunnleggeren Eguren alltid hadde veldig tydelig. Det er en ånd av velkomst og oppmerksomhet til den besøkende som opp-summerer århundrer med Rioja Alavesa-bondens væremåte.
Et sted hvor du kan møtes og nyte vinopplevelsen, mimre om historiene ved å vandre gjennom gården, med 2000 meter med underjordiske ganger.
Transport tilbake til vårt hotell etter lunsj.
Resten av dagen fri.
Middag.
Kvelden fri.
For de som ønsker å delta på felles middag, er det bestilt bord til gruppen på en svært hyggelig og tradisjonsrik restaurant kl. 20:30. Eller etter avtale med kunde
Restaurant Los Parajes.
Måltider: F/ L
Dag 3
DAG 3: Tekst
Frokost og utsjekk
Kl 10:00 Transport til San Sebastian.
San Sebastián er en kystby og kommune i den autonome regionen Baskerland i Spania. Den ligger ved kysten av Biscayabukta 20 kilometer fra grensen mot Frankrike. Byens sentrale deler og strandpromenader går i viktoriansk arkitektur – byen var rundt forrige århundreskifte en stor turistby for den spanske kongefamilien og adelskapet. San Sebastian er også kjent for de to store sandstrendene som strekker seg ut på hver sin side av byens sentrum.
Ved ankomst får vi en guidet og rolig tur til fots i San Sebastian.
Vi gjør 3 stop i Gamlebyen og spiser Pintxos-lunsj med 7 forskjellige Pintxos-smaker med drikke til.
Etter lunsj har man fritid på egenhånd hvor man kan bli bedre kjent med denne flotte byen. Kalles også for «Matens Mekka»! De har blant annet 3 restauranter med Guide Michelin stjerner.
Litt fritid før vi sjekker inn på vårt **** Hotel Catalonia Donosti i San Sebastian eller tilsvarende.
Kl. 20:30 Avslutningmiddag på en av byens bedre restauranter, nemlig Restaurant Bokado.
Dette er en av de bedre restaurantene i San Sebastian. Gled til en hyggelig matopplevelse!
Måltider: F/L/M
Dag 4
DAG 4: Tekst
Frokost og utsjekk
Kl. 10:30 Transport til Bilbao. Etter ankomst Bilbao blir det en guidet tur på 1,5-2 timer med buss og litt til fots. Bilbao var tidligere en trist industriby og havneby. Men etter omfattende satsing på å trekke flere turister til byen, fremstår byen i dag som en vakker by med mye spennende arkitektur. Byens mest kjente bygning er Guggenheim Museet.
Deretter videre til flyplassen.
Avreise fra Bilbao med Lufthansa, via München kl. —-. Lander i Norge og Gardermoen kl. —-.
Forvel Baskerland!